2ADAPT
  |  
creëren van wendbare organisaties
Over ons
2ADAPT is in 2013 opgericht door Jeroen Mattheijer en Ronald van der Lee.
Uitgebreide ervaring met en kennis van veranderingstrajecten, gecombineerd met ondernemerschap, innovatiezin en klantgerichtheid zijn de basis van ons bedrijf.
Wij gebruiken deze basis om (personeelsformatie) veranderingstrajecten vorm te geven en te helpen uitvoeren. 

Wij bieden modulaire, flexibele concepten aan waarmee organisaties in controle én zorgenvrij blijven en medewerkers snel zekerheid en optimale begeleiding krijgen. 

Jeroen Mattheijer  |  Oprichter  |  Partner
Veranderingen en veranderingsprocessen kunnen positief en succesvol zijn. Jeroen heeft een jarenlange ervaring op dit gebied. En als een ding in die jaren duidelijk werd dan is het dat veranderingsprocessen efficiënter kunnen worden ingericht.

Jeroen heeft jarenlange ervaring als HR- adviseur en Businesspartner en -adviseur in de financiële sector en de gezondheidszorg. Vanaf 2008 tot 2013 is hij nauw betrokken geweest bij het inrichten en uitvoeren van het reorganisatieproces - inclusief software - voor de reorganisatie van Fortis Nederland en later de fusie tussen Fortis Nederland en ABN AMRO. Daarnaast is hij binnen ABN AMRO de grondlegger geweest van het proactieve mobiliteit en het duurzame inzetbaarheidsprogramma.
Reorganisatie-, Duurzame Inzetbaarheid, Proactieve Mobiliteit, Change- en HR specialist.
Ronald heeft bijna 30 jaar in diverse functies op het kruispunt tussen Business en IT gewerkt. Hij is expert in het vertalen van de business-wens naar proces- en IT oplossingen.
Ook hij was vanaf 2008 nauw betrokken bij het opzetten en inrichten van het reorganisatieproces van Fortis Nederland en ABN AMRO. Hij maakt de functionele ontwerpen voor de software en de overige HR applicaties van 2ADAPT.
Tussen 2008 en medio 2013 werkte hij als informatiemanager en manager van de reorganisatie desk. Daarvoor was hij onder ander operational auditor, quality manager en procesmanager.

Ronald van der Lee  |  Oprichter  |  Partner  
Als amateur meteoroloog verbaast hij zich dagelijks over de complexiteit én samenhang van processen. Dit gebruikt hij ook voor 2ADAPT; om processen te verbeteren en innovatieve hulpmiddelen te ontwikkelen.

Reorganisaties, Duurzame Inzetbaarheid, Informatie & Proces management 
Excel, Access, Word & Powerpoint maatwerk oplossingen.